MOJA ZLATA ZAHVALNICA

Moja zlata zahvalnica je tu, zate. Nekoč sem sama iskala pot iz teme. Ko sem poizkusila že skoraj vse, sem se na predlog moje dobre prijateljic lotila najmočnejše energijske tehnike v Vesolju. Začela sem pisati zahvale. Vsak večer in tako dan za dnem … In moje življenje ter svet okrog mene se je začel spreminjati. Na bolje. Hvaležnost je tista, ki mi še danes prinaša obilje na vseh področjih. Zahvale skrbno pišem in z največjim veseljem bi vse to rada prenesla tudi tebi. Prav temu je namenjena knjižica, si sem jo poimenovala Moja zlata zahvalnica. Zakaj zlata? Ker verjamem, da se bo življenje s pisanjem zahval in s hvaležnostjo, ki jo boš ob tem občutila, pozlatilo tudi tebi.

Da ne bo pretežko, jo bova pisali skupaj. V knjižici velikosti A5, s trdimi platnicami, ki obsega 160 strani, te čakajo čisto kratka navodila kako se lotiti pisanja zahval. Zelo preprosto je. Dodala sem primer moje zahvale, ki je nastala na enega izmed pomladnih dni. Da ti bo še lažje, pa nisem pozabila niti na nekaj mojih, pozitivnih vibracij hvaležnosti, ki te bodo vedno spomnile, da si na pravi poti. 

Piši iskreno, občuti hvaležnost in začni opazovati svet okrog sebe. Čakajo te velike spremembe – in obljubim ti, čaka te prelepo življenje. 

Moja zlata zahvalnica pa je lahko tudi prečudovito darilo, dano iz ljubezni, začinjeno z veliko nežnosti in pozornosti.

MOJA ZLATA ZAHVALNICA
19,99
  • +stroški pošiljanja

PRODAJA

MajaPR, MAJA ODERLAP S.P.

Plešivec 9A, 3320 Velenje

Davčna številka: 72086726